Elämään mahtuu kaikenlaista pientä ja isompaakin väkertelyä. Tähän blogiin on tarkoitus kerätä hieman sekalainen seurakunta omista tekeleistä. Mukaan mahtuu niin leipomuksia ja kokkailua kuin myös puutarhan hoitoa ja sisustamistakin. Eläimiä ja muuta elämää unohtamatta. Eli oikeastaan kaikkea pientä mitä omaan vapaa-aikaan kuuluu. Toivottavasti viihdyt matkassa mukana.

sunnuntai 1. toukokuuta 2016

Pihalla sormet syyhyää

Nyt on aloitettu pienimuotoisesti pihan raivausurakka. Aloitin sen keräämällä entisen asukkaan reunakivet kasaksi. Noita kiviä tosiaan oli kukkapenkkien ympärillä, puiden ympärillä ja terassinkin ympärillä. Itse kaipaan selkeämpiä linjoja ja mielummin annan puille tilaa kasvaa ja hengittää. Pihan yksi nurkka on aika pimeä ja ikävästi puun ja pensaan välissä, joten sinne ei mitään kasvimaata saa väännettyä.

Nyt sielä on kasa kiviä, joille ei parempaa käyttöä ollut ja ei viitsinyt viskoa aidankaan yli. Ja seuraavaksi pitää selvittää mitä kasveja saisi kivien väliin istutettua, että siitä tulisi kivemman näköinen. Varjoinen paikka tosiaan asettanee vähän haastetta kasveille. Etualalella on suunnitteilla vesiaihetta ja muuta pientä. Mutta sen aika on vasta kun aletaan kunnolla mylläämään nurmikkoa kuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti