Elämään mahtuu kaikenlaista pientä ja isompaakin väkertelyä. Tähän blogiin on tarkoitus kerätä hieman sekalainen seurakunta omista tekeleistä. Mukaan mahtuu niin leipomuksia ja kokkailua kuin myös puutarhan hoitoa ja sisustamistakin. Eläimiä ja muuta elämää unohtamatta. Eli oikeastaan kaikkea pientä mitä omaan vapaa-aikaan kuuluu. Toivottavasti viihdyt matkassa mukana.

tiistai 23. elokuuta 2016

Lipaston muodonmuutos

Vähän sisustuksellisia asioita. Päätimme hankkia akvaarion. Se ostettiin käytettynä ja mukana tuli sille sopiva lipasto. Sisustukseemme kuuluu hippunen valkoista, mutta ainoastaan sohvan muodossa, joten valkoinen lipasto ei sopinut meille.
Ikävä kyllä ihan virallinen ennen-kuva jäi ottamatta, mutta tästä näkee millainen lipasto oli.
Pienellä hinnalla ja suhteellisen pienellä vaivalla betoni Dc-fixiä pintaan ja lopputulos on nähtävissä alla.
Lisäsin vielä alle pari lisätukea kannattelemaan akvaarion painoa. Lipastoa oli jo ennenstään sisältä käsin vahvistettu ja tästä syystä ihan kaikki laatikkopaikat eivät omista laatikkoa vaan ainoastaan etupaneelin. Kyseessä on siis 300l akvaario, joten vahvistus jopa täyspuiselle lipastolle on ehdoton.

....

No sitten alkoi tuo akvaarion haalistunu hopeanharmaa reunus häiritä ja projekti sai hieman jatkoa. Nyt alkaa onneksi fixirullat olla lopussa :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti